NEVADA ROLEPLAY

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EDO

RT Kullanıcı
29 Eyl 2026
5
0
1
26
Bu olayın BackRaundunu bilmeyen kişiler için, bu arkadaş sunucumuz içerisin de bi ekip açıp insanları ekibe toplayıp sunucu açmaya çalışmış ve ekiptekiler bu kişiyi şikayet etti :D

Sana söylediğim herşeyin hala arkasınayım :D

SEN HAKLISIN HOKA SANA HAK VERDİM

karizmatikdevrimci

RT Kullanıcı
4 Eyl 2026
15
4
3
Old Roleplay 400+ oyuncu sayılarını görmüş bir sunucu. Nevada Roleplay 180'li sayılar ile Türkiye'ye en yüksek sayıyı göstermiş sunucu.

Bu iki sunucuyu bilen kişiler zaten senin tüm diğer mesajların hakkında yorum yapacaktır.
Milleti dolandırmadığın, anasını bacısına sövmediğin, kız arkadaşını dövüp karakolluk olmadığın zamanlarda boşluktan yararlanıp iyi işler yapıyorsundur elbet. FiveM konusunda botlar tek tek kicklendiği vakitte sunucu 60-80 görüyordu Letra'nın bile 220'ye düştüğü zamanlardan bahsediyorum. Bana maval okuma o yüzden. Nevada'ya 300 kayıt alıp sunucun 24 çektiği vakte bakarım ben Cuma günü aç o sunucuyu sözünü çiğneyerek 2 gün sonra kapatırsın zaten. Yalnız şunu söyleyeceğim; senin gibi adamlara benim saygım yoktur paramı da keyfe keder harcarım; Cuma günü herhangi bir RedM üzerindeki sunucuya senden yana saldırı gelirse paketi sattığın adamlara misliyle para öder Nevada Full Paket Haram Donate Kasa paketi alır bu forumdan bedavaya halka arz ederim haberin olsun.

HOKA

RT Kullanıcı
29 Eyl 2026
19
2
3
29
hoka senin daha hangi bayrağa selam verdiğin belli değil gerçekleri bana buraya döktürme senin kafa mantığın hem ayranım dökülmesin hem g*tum s*kılmesın o kadar kişi bu camiada zaman harcadı herkes senin ne olduğunu biliyor bilmeyen yada bilip de unutmak isteyen paspas atan bir ekibin var ama güzel paspas atıyorlar haklarını veriyorlar bunu belirtiyim delikanlı gibi bu posta cevap ver ben para için şunu yapmadım bunu yapmadım erp nin dibine vurmadım real de görüşmedim hiçbiriyle de tamam diyeceğim bir daha yazmayacağım
Net yorum yapacağım.
ERP yaptıysam yaptım derim bu bi roldür ve sapıklık değildir . Herkes erp yapabilir.
Herkes tanıştığı bir kadın ile buluşup birşeyler yaşayabilir.
Ben bunları yaşamış olsam yaşadığımı belirtsem bana ne gibi bi zararı olabilir ? :D
Gerçekten samimi bir şekilde yorumluyorum ben bu dramalara izin vermemek için kimseyle bu bi role bile girmedim kanıt varsa bir kişi sunsun bana :D
Girsem bile bunu saklamam bu rol yani gidip birini kaçırsan soysan da bi rol erp yapsan da bi rol :D

HOKA

RT Kullanıcı
29 Eyl 2026
19
2
3
29
Milleti dolandırmadığın, anasını bacısına sövmediğin, kız arkadaşını dövüp karakolluk olmadığın zamanlarda boşluktan yararlanıp iyi işler yapıyorsundur elbet. FiveM konusunda botlar tek tek kicklendiği vakitte sunucu 60-80 görüyordu Letra'nın bile 220'ye düştüğü zamanlardan bahsediyorum. Bana maval okuma o yüzden. Nevada'ya 300 kayıt alıp sunucun 24 çektiği vakte bakarım ben Cuma günü aç o sunucuyu sözünü çiğneyerek 2 gün sonra kapatırsın zaten. Yalnız şunu söyleyeceğim; senin gibi adamlara benim saygım yoktur paramı da keyfe keder harcarım; Cuma günü herhangi bir RedM üzerindeki sunucuya senden yana saldırı gelirse paketi sattığın adamlara misliyle para öder paketi alır bu forumdan bedavaya halka arz ederim haberin olsun.
Oha yok artık kimi dövüp karakolluk olmuşum :D Yayın açıp uyap sistemine girersem ve böyle bir karakol olayı olmadıysa özür dileyecek misin?
Ek olarak keyim 2020 den beri açık ve 1 kere ihlal uyarısı bile yok. Sunucum 300+ çekerken kanıtlı videosu var bunu da iletirsem özür dileyecek misin ? :D

ZedMain

RT Kullanıcı
29 Eyl 2026
28
0
1
30
Net yorum yapacağım.
ERP yaptıysam yaptım derim bu bi roldür ve sapıklık değildir . Herkes erp yapabilir.
Herkes tanıştığı bir kadın ile buluşup birşeyler yaşayabilir.
Ben bunları yaşamış olsam yaşadığımı belirtsem bana ne gibi bi zararı olabilir ? :D
Gerçekten samimi bir şekilde yorumluyorum ben bu dramalara izin vermemek için kimseyle bu bi role bile girmedim kanıt varsa bir kişi sunsun bana :D
Girsem bile bunu saklamam bu rol yani gidip birini kaçırsan soysan da bi rol erp yapsan da bi rol :D
ya kendin diyorsun roldürdiye sonra herkes tanıştığın bir kadın ile buluşup birşeyler yaşayabilir bu rol değildir dost tamam mı rol yapmayıda bilmiyorsun konuşma artık sil bütün sosyal medya hesaplarını bak anla artık insanlar gerçeğin yüzünü suratına vurmak için hesap açıp sana yazıyorlar

karizmatikdevrimci

RT Kullanıcı
4 Eyl 2026
15
4
3
Oha yok artık kimi dövüp karakolluk olmuşum :D Yayın açıp uyap sistemine girersem ve böyle bir karakol olayı olmadıysa özür dileyecek misin?
Ek olarak keyim 2020 den beri açık ve 1 kere ihlal uyarısı bile yok. Sunucum 300+ çekerken kanıtlı videosu var bunu da iletirsem özür dileyecek misin ? :D
Miray'ın sağda solda arkadaşlarına evden çıkamasın diye bıçak çektiğin olayları anlattığını bilen biliyor, ayrıyeten abinden bilmen gerekir fezlekesi düzenlenmeyen evraklar UYAP üzerinde gözükmez yakın zamanda haşır neşir olacaksın sen de öğrenirsin. Karşında 20 yaşında şehit ailelerine söven IMOR yok, kimseyi kandırma video ektedir, daha fazla cevap vermeyeceğim.

EDO

RT Kullanıcı
29 Eyl 2026
5
0
1
26
SANA HAK VERDİM HOKA ! HABERİN OLSUN

ZedMain

RT Kullanıcı
29 Eyl 2026
28
0
1
30
Ya sunucuyu açtığın ilk vakitlerde açık olan Rogue ve NightWest isimli sunuculardan'da oyuncu alıp sunucularına vurun adamsın ve NightWest'in non-w sohbetinede ahkam kesermiş gibi yazılar yazanda sendin sen azcık bile adam değilsin

HOKA

RT Kullanıcı
29 Eyl 2026
19
2
3
29
Miray'ın sağda solda arkadaşlarına evden çıkamasın diye bıçak çektiğin olayları anlattığını bilen biliyor, ayrıyeten abinden bilmen gerekir fezlekesi düzenlenmeyen evraklar UYAP üzerinde gözükmez yakın zamanda haşır neşir olacaksın sen de öğrenirsin. Karşında 20 yaşında şehit ailelerine söven IMOR yok, kimseyi kandırma video ektedir, daha fazla cevap vermeyeceğim.
Sen ne saçmalıyosun olum kafayı mı yedin :D Bıçak çekmek falan hangi ütopyada yaşıyorsun sen :D
al buda bot dediğin sunucu :D

EDO

RT Kullanıcı
29 Eyl 2026
5
0
1
26
Sen ne saçmalıyosun olum kafayı mı yedin :D Bıçak çekmek falan hangi ütopyada yaşıyorsun sen :D
al buda bot dediğin sunucu :D

hoka tamam bro sen haklısın boş ver aşgnaşgnaşlgn

Beyler, konuyu başka yerlere çekmeyin. Herkes kendi konusu üzerinden devam etsin. Dağılmadan, konuştuğumuz konuya odaklanalım.

ZedMain

RT Kullanıcı
29 Eyl 2026
28
0
1
30
Yani adama videolar ile geliniyor saçmalıyor tehditlerini ve yapacağı illegal faaliyetleri normalleştiriyor bu adam aklen sorunlu birde iftirasıda cabası hala arkadaşlarımın adını vermedi sözde onu yabancı bir numaradan aramışım ve arkadaşlarım bu o demiş isimlerini ver hoka adam ol insanların hassas olduğu konulardan prim kas ve sunucuna reklam yatır ve sunucun 1 ay daha ayakta kalsın ve dediğim gibi BANA ARKADAŞLARIMIN ADINI VER HOKAAA BEN SANA KANITSIZ GELMDİM HOKAAA SÖZÜNDE DUR VE İNTERNETTEN ÖĞRENDİĞİN KURGUSAL KARAKTER GİBİ DAVRANMA İSİM VER

sapi

RT Kullanıcı
4 Eyl 2026
7
1
3
29
odalarımızdan bilgisayarlarımızı kaldırtmayacaksan, arkadaşlarla toplanıp bir sunucu açalım diyoruz, parayı topladık. Babalarımızı da hazırladık. Ne zaman dövmek için müsait olursun abi, yazılımcı senin icazetini bekliyor ?

• Like
Tepkiler: karizmatikdevrimci

HOKA

RT Kullanıcı
29 Eyl 2026
19
2
3
29
Yani adama videolar ile geliniyor saçmalıyor tehditlerini ve yapacağı illegal faaliyetleri normalleştiriyor bu adam aklen sorunlu birde iftirasıda cabası hala arkadaşlarımın adını vermedi sözde onu yabancı bir numaradan aramışım ve arkadaşlarım bu o demiş isimlerini ver hoka adam ol insanların hassas olduğu konulardan prim kas ve sunucuna reklam yatır ve sunucun 1 ay daha ayakta kalsın ve dediğim gibi BANA ARKADAŞLARIMIN ADINI VER HOKAAA BEN SANA KANITSIZ GELMDİM HOKAAA SÖZÜNDE DUR VE İNTERNETTEN ÖĞRENDİĞİN KURGUSAL KARAKTER GİBİ DAVRANMA İSİM VER
hala video diyorsun. Yahu bot dediğin sunucunun kanıtını attım karşılığını vermedim mi dostum bu nasıl acizlik ? :D

EDO

RT Kullanıcı
29 Eyl 2026
5
0
1
26

Buradaki asıl mesele sadece bir tartışma değil. Bu ifadelerin bir sunucu sahibi tarafından kullanıldığı iddia ediliyor ve ortada ses kaydı ile video bulunuyor. İçerisinde aile üzerinden ağır hakaretler ve açık tehdit niteliğinde ifadeler yer alıyor.

Ben kimsenin yerine karar vermiyorum. RDM Türk yetkilileri kayıtları ve konuşmaların tamamını incelesin, sesin kime ait olduğunu ve ifadelerin hangi bağlamda söylendiğini değerlendirsin. Sonrasında gerekli kararı kendileri versin.

Konu kişisel tartışmaya çekilmeden, doğrudan kanıtlar üzerinden değerlendirilmesi en doğrusu.

ZedMain

RT Kullanıcı
29 Eyl 2026
28
0
1
30
hala video diyorsun. Yahu bot dediğin sunucunun kanıtını attım karşılığını vermedim mi dostum bu nasıl acizlik ? :D
,

GÖFJHDSKLGVLFŞDSKOJHGVŞFDSGOLDISUIJGDLSOFGJDS
be adam sen dini değerlere sövdün insanların aileleri tehdit ettin birde utanmadan sunucum bot dğeil aaaaaüüüaüaüaüaüaü diye bana yazıyorsun utanmaz herif odaklanma sorunun varsanırsam dikkat dağınıklığı sorun değil benim seninle olan yazışmalarımı oku ve bana ona göre cevap ver aciz olan ben değilim ama sen internetin yüz karası bir adamsın şimdi BANA CEVAP VER VE ARKADAŞLARIMIN ADINI BANA VER VE O TELEFON NUMARASINIDA AYNI ŞEKİLDE

HOKA

RT Kullanıcı
29 Eyl 2026
19
2
3
29
odalarımızdan bilgisayarlarımızı kaldırtmayacaksan, arkadaşlarla toplanıp bir sunucu açalım diyoruz, parayı topladık. Babalarımızı da hazırladık. Ne zaman dövmek için müsait olursun abi, yazılımcı senin icazetini bekliyor ?
Topunuzun verebilecek cevabı bile yok.
Tüm projelerim Naturel.
Tüm projelerim ses getirdi.

Tek sebebi sizler gibi cebime geçenle çocuk gibi harcama yapmak yerine sunucularımı geliştirip sunucularıma yatırım yaptım.
Karşılığında 1.4 Milyon Türk Lirasına yakın yatırımlı bir Key sahibi oldum ve bununla hayatım boyuna övünüp kazanç sağlayacağım.

Sizler ise Haterlik yapmaya devam edeceksiniz ve bu konuda sizleri çıldırttığımı bilmek beni çok mutlu ediyor.

Bu son cevabımdı ve artık adıma açılacak olan ya da açılmış hiçbir konuya cevap vermeyeceğim. İyi akşamlar.

ZedMain

RT Kullanıcı
29 Eyl 2026
28
0
1
30
Tüm projelerim Naturel.

Tek sebebi sizler gibi cebime geçenle çocuk gibi harcama yapmak yerine sunucularımı geliştirip sunucularıma yatırım yaptım.
Karşılığında 1.4 Milyon Türk Lirasına yakın yatırımlı bir Key sahibi oldum ve bununla hayatım boyuna övünüp kazanç sağlayacağım.

Sizler ise Haterlik yapmaya devam edeceksiniz ve bu konuda sizleri çıldırttığımı bilmek beni çok mutlu ediyor.

Bu son cevabımdı ve artık adıma açılacak olan ya da açılmış hiçbir konuya cevap vermeyeceğim. İyi akşamlar.
KAÇMA KAÇMA GEL BURAYA LŞGKHFDLŞGFJDKŞGOPFSD BANA ARKADAŞLARIN ADINI VER BANAHİÇBİR DEĞERE SAYGININ OLMADIĞINI SÖYLE BANA PANEL KULLANDIĞINI VE BUNU NORMALLEŞTİRDİĞİNİ SÖYLE SENİ SSÇ

sapi

RT Kullanıcı
4 Eyl 2026
7
1
3
29
Tüm projelerim Naturel.

bro ne haterlığı tanımıyorum etmiyorum seni apwodmpaw ben daha yeni geldim redm'e sakin ol babamı yere bırak.

SAMU

Super-Mod
10 Kas 2021
104
23
53
Konu, içeriğindeki mesajlar incelenene kadar, "kilitli" hale getirilmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BU KONUYU GÖRÜNTÜLEYEN KULLANICILAR