NEVADA ROLEPLAY

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HOKA

RT Kullanıcı
29 Eyl 2026
19
2
3
29
Arkadaşlar, herkese selam öncelikle.
Yaklaşık 4 ay kadar bir ara ardından RedM'e ekibimiz ile bizzat geri dönüp projemizi aktif etme kararı aldık.
Tabiki bu aşamalarda görülebilecek en büyük rakip olduğumuzu biliyoruz.
Fakat herşeyi usülünce yapılmasını yeğlerim.

Adıma bir konu açılmış ve bu tamamen bir itibar karalamadır.

Benim DDK ( Dini değerlere küfür ) Kullandığım, kadın oyuncularla samimi olduğum ve ERP yaptığım öne sürülmüş ve herşeyin kanıtı olduğu dile getirilmiş.
Konu sahibi kişiler W ile başlayan sunucunun sahibi ya da yetkilileridir, zaten o sunucuyu övdükleri bunu kanıtlıyor.

Kişinin postuna da belirttim, Eğer ki bu ispatlı şeylerden tek biri doğruysa ve kanıt öne sürerse sunucumu açmadan kapatacağımı dile getirdim :)

Ek olarak Donate öne sürülmesinden vesaire bahsedilmiş, Benim sunucularımın hepsinde Şehit, Gazi ailesi ve yakınlarına her ürünüm ücretsizdi ve toplamda 20+kullanıcıya bu ürünleri ücretsiz ulaştırdım.
Vergi konusuna gelinecekse öyle bir kazanç durumu kesinlikle söz konusu değil, eğer öyle olduğunu düşünen varsa beni ihbar edebilir kesinlikle bu konuda kimsenin önüne çıkacak değilim :)

Hakkımda söylenen her ne olursa olsun insanlar bazı şeyleri görebilme yeteneğine sahip ve Nevada Roleplay'ı ya da beni etkileyecek bir durum söz konusu değildir.
İyi günler dilerim.
(Görseller kişinin postunun altına yazdıklarım ve tamamen troll bi hater olduğunu size kanıtlamaktadır.)Ekran görüntüsü 2026-09-29 153755.pngEkran görüntüsü 2026-09-29 153823.pngEkran görüntüsü 2026-09-29 154113.png

• Like
Tepkiler: beliz

ZedMain

RT Kullanıcı
29 Eyl 2026
27
0
1
30
keşke formu kontrol edip yeni bir başlık açsaydın
şimdi sana sorarım hoka sence sen bi sırtını duvara yasladın yoksa ben mi bence sen yanlış bir hamle yaptın

Linkleri görebilmek için Giriş yap Kayıt ol

bence sen yanlış yaptın umarım sözünde durur o sunucuyu açmazsın yoksa burayı sana hatırlatıcağım

HOKA

RT Kullanıcı
29 Eyl 2026
19
2
3
29
keşke formu kontrol edip yeni bir başlık açsaydın
şimdi sana sorarım hoka sence sen bi sırtını duvara yasladın yoksa ben mi bence sen yanlış bir hamle yaptın

Linkleri görebilmek için Giriş yap Kayıt ol

bence sen yanlış yaptın umarım sözünde durur o sunucuyu açmazsın yoksa burayı sana hatırlatıcağım
ses bana ait bile değil :D videonun görseli falan yok buna kim inanır be oğlum kendini kandırma

HOKA

RT Kullanıcı
29 Eyl 2026
19
2
3
29
ses bana ait bile değil :D videonun görseli falan yok buna kim inanır be oğlum kendini kandırma
Acil Psikolojik desteğe ihtiyacın var. Geçen günde +49 lu bir numaradan arayıp TS sövüşü yapan senmişsin şimdi öğrendim arkadaşlarından...

ZedMain

RT Kullanıcı
29 Eyl 2026
27
0
1
30
Acil Psikolojik desteğe ihtiyacın var. Geçen günde +49 lu bir numaradan arayıp TS sövüşü yapan senmişsin şimdi öğrendim arkadaşlarından...
YA SEN NELER YAŞIYORSUN ÖYLE LGJKFDŞOKLJGBŞOFDIJHBFDŞOIGJFDŞOIBGHJDFGLKHBNDLFKJHBNFLDGGKJHBDFLKHGBJNFDKLHGBNGFD

ZedMain

RT Kullanıcı
29 Eyl 2026
27
0
1
30
buna ifaden kanıtlarını ve sana bu durumu anlatan "arkadaşlarımı" laps diye buraya yazabilirmisin cnm

karizmatikdevrimci

RT Kullanıcı
4 Eyl 2026
13
4
3

Ses kaydı sana ait, bu videoyu da buraya bırakıyorum bir arkadaşımdan tarafıma geldi. Videoda söylenen birkaç cümleyi bırakıyorum; özetle Nevada Roleplay'in önceki forumda bahsedilen hatalarından bıkıp kendi bütçesiyle ve parasıyla sunucu açmak isteyen bir arkadaşın bu planı HOKA tarafından öğreniliyor ve bazı sözleri alıntılıyorum.

- "Ben sunucunu açtırmak istemesem açtırmam, ben Eray'ların sunucusunu kapattırdım, Fivem'de bunu çok kere yaptım, bu benim gücümle alakalı bir şey."
- "Aldığın developer bile y*rrm gibi developer."
- "Sağdan soldan paket topla her türlü vururum."
- "Benim karakterime laf atma senin evindeki bilgisayarı kaldırtırım, ananı babanı döverim, babanı döverim, anneni s*kerim senin, seni yarım saatte silerim, bu hayatta ölümden beter şeyler var, anan baban arayıp özür dilecek, senin ananı harbiden s*keceğim, anan baban beni bulup oğlum yapma diyecekler."

1790694068037.png

Geçen gün West Roleplay'e saldırı düzenleyip "benden başka kimseye ekmek yedirmeyeceğim" tavrı zaten çoğu şeyi açıklıyor.

Videoyu izleyin işten, okuldan eve gelip rol yapma hobisini bu tür insanların sunucularında gidermek isteyen insanlar. Bunlar bu piyasada durdukça bu camia da FiveM'e dönecek. İzin vermeyin.

Son düzenleme:
  • Like
Tepkiler: ZedMain

ZedMain

RT Kullanıcı
29 Eyl 2026
27
0
1
30

Ses kaydı sana ait, bu videoyu da buraya bırakıyorum bir arkadaşımdan tarafıma geldi. Videoda söylenen birkaç cümleyi bırakıyorum; özetle Nevada Roleplay'in önceki forumda bahsedilen hatalarından bıkıp kendi bütçesiyle ve parasıyla sunucu açmak isteyen bir arkadaşın bu planı HOKA tarafından öğreniliyor ve bazı sözleri alıntılıyorum.

- "Ben sunucunu açtırmak istemesem açtırmam, ben Eray'ların sunucusunu kapattırdım, Fivem'de bunu çok kere yaptım, bu benim gücümle alakalı bir şey."
- "Benim karakterime laf atma senin evindeki bilgisayarı kaldırtırım, ananı babanı döverim, babanı döverim, anneni s*kerim senin, seni yarım saatte silerim, bu hayatta ölümden beter şeyler var, anan baban arayıp özür dilecek, senin ananı harbiden s*keceğim, anan baban beni bulup oğlum yapma diyecekler."

Ekli dosyayı görüntüle 1241

Geçen gün West Roleplay'e saldırı düzenleyip "benden başka kimseye ekmek yedirmeyeceğim" tavrı zaten çoğu şeyi açıklıyor.

Videoyu izleyin işten, okuldan eve gelip rol yapma hobisini bu tür insanların sunucularında gidermek isteyen insanlar. Bunlar bu piyasada durdukça bu camia da FiveM'e dönecek. İzin vermeyin.

evet attığım video'da sesin aynı olduğu görünüyor dediğim gibi hoka bu yazdıklarınla fivem adminlerini kandır değerinde bilinmiyor çünkü bir değerin yok açma o sunucuyu azıcık erkeksen sözünde durursun :D

HOKA

RT Kullanıcı
29 Eyl 2026
19
2
3
29

Ekli dosyayı görüntüle 1241

Bu olayın BackRaundunu bilmeyen kişiler için, bu arkadaş sunucumuz içerisin de bi ekip açıp insanları ekibe toplayıp sunucu açmaya çalışmış ve ekiptekiler bu kişiyi şikayet etti :D

Sana söylediğim herşeyin hala arkasınayım :D

HOKA

RT Kullanıcı
29 Eyl 2026
19
2
3
29
evet attığım video'da sesin aynı olduğu görünüyor dediğim gibi hoka bu yazdıklarınla fivem adminlerini kandır değerinde bilinmiyor çünkü bir değerin yok açma o sunucuyu azıcık erkeksen sözünde durursun :D
niye direkt bu videoyu atmadınız buysa eğer orjinali ? :D ya bi siz akıllısınız 2027 ye giriyoruz gençler daha yaratıcı olmalısınız.

HOKA

RT Kullanıcı
29 Eyl 2026
19
2
3
29
Kaldı ki gelmeden önce kurduğu cümlelerden ne çıkacağı belli, gelmeden bile video açışından amacı anlamak gerekir. Bu arada 2 hesap ta sana ait yazım şeklinden bile belirgin. Chat yapmayacağım daha fazla öpüyorum sizleri

karizmatikdevrimci

RT Kullanıcı
4 Eyl 2026
13
4
3
Bu olayın BackRaundunu bilmeyen kişiler için, bu arkadaş sunucumuz içerisin de bi ekip açıp insanları ekibe toplayıp sunucu açmaya çalışmış ve ekiptekiler bu kişiyi şikayet etti :D

Sana söylediğim herşeyin hala arkasınayım :D
Kimse senin sözleşmeli oyuncun değil, kimse de senin sunucunda kadrolu çalışan değil. İsteyen istediği sunucuyu açar sırf açıyor diye suç vasfı taşıyan bu muameleyi yapamazsın genco. Ne kadar "background" olursa olsun filden de büyük fil avcısı var. Dansöz gibi kıvırtmayı bırakıp önceki konuda yazdığın "atın böyle bir şey varsa açmayacağım sunucuyu" dediğinin arkasında dur ya da ben böyle bir adamım de biz de seni böyle bilelim.

HOKA

RT Kullanıcı
29 Eyl 2026
19
2
3
29
Kaldı ki gelmeden önce kurduğu cümlelerden ne çıkacağı belli, gelmeden bile video açışından amacı anlamak gerekir. Bu arada 2 hesap ta sana ait yazım şeklinden bile belirgin. Chat yapmayacağım daha fazla öpüyorum sizleri
Yahu oğlum sen ne dansöz adamsın. Lafları çarpıta çarpıta bişeylerle cebelleşiyosun. 7 senedir piyasadaysam ve hala hizmet veriyorsam insanlar beni yerince tanımıştır. Açtığınız bitane proje bile tutunamadı gelip burada bunları konuşmanız doğal. bi ara uğrayın abiniz size nasıl yapacağı hakkında ders versin. Öpüyorum Ahmetciğim ailene selamlar.

ZedMain

RT Kullanıcı
29 Eyl 2026
27
0
1
30
işin arka planı öyle yada böyle ettiğin küfürler ve yaptığın ve yapacağını söylediğin illegal faaliyetlerin mevcut adamlık hiçbir zaman bir adamı ailesi ile tehdit edip ailesine hakaret etmek değildir birde sunucunda gazi ailelerine donate araç verdiğini söylüyorsun sen isim yapmaktan başka bir halt etmiyorsun yaptıklarının ve yaptığın faaliyetler illegal ve bunu doğru olduğunu savunuyorsun sen marvel evrenindeki punisher değilsin az delikanlı ol ve o sunucuyu açma hatta sanaldan sil kendini yüz karartıcı bir adamsın herhangi bir değere saygın yok tiktoktan sanal kadınlara para verip reklam yap gazi ailelerine bedava donate ver sunucun 1 ay daha açık kalır :D

HOKA

RT Kullanıcı
29 Eyl 2026
19
2
3
29
işin arka planı öyle yada böyle ettiğin küfürler ve yaptığın ve yapacağını söylediğin illegal faaliyetlerin mevcut adamlık hiçbir zaman bir adamı ailesi ile tehdit edip ailesine hakaret etmek değildir birde sunucunda gazi ailelerine donate araç verdiğini söylüyorsun sen isim yapmaktan başka bir halt etmiyorsun yaptıklarının ve yaptığın faaliyetler illegal ve bunu doğru olduğunu savunuyorsun sen marvel evrenindeki punisher değilsin az delikanlı ol ve o sunucuyu açma hatta sanaldan sil kendini yüz karartıcı bir adamsın herhangi bir değere saygın yok tiktoktan sanal kadınlara para verip reklam yap gazi ailelerine bedava donate ver sunucun 1 ay daha açık kalır :D
Tiktok ya da herhangi bir platformda tek bir reklamım bile yok. Mesajlarına vereceğim bir yanıt yok hepsi uydurmaca şeyler.
1 ay sonra sunucuya gelip farklı hesapla at yada araba dilenecek birisin hepsi bukadar.
Cuma günü açılışa beklerim.

karizmatikdevrimci

RT Kullanıcı
4 Eyl 2026
13
4
3
Yahu oğlum sen ne dansöz adamsın. Lafları çarpıta çarpıta bişeylerle cebelleşiyosun. 7 senedir piyasadaysam ve hala hizmet veriyorsam insanlar beni yerince tanımıştır. Açtığınız bitane proje bile tutunamadı gelip burada bunları konuşmanız doğal. bi ara uğrayın abiniz size nasıl yapacağı hakkında ders versin. Öpüyorum Ahmetciğim ailene selamlar.
20 çeken Old Roleplay ve 22 çeken Nevada Roleplay'de piyasada olmanı kutlarım, basiretli bir tacirsin vesselam. NATE konusunda da Nevada konusunda da yazdıklarımı gören görmüştür. Ben hala aktif şekilde RedM oynuyorum, haksıza da haksız diyorum. Sen beni Ahmet olarak bil, NATE konusunda SAPIENTUM çıkarım yapmıştı bu konuda da sen yap. Laf-ı güzaf.

HOKA

RT Kullanıcı
29 Eyl 2026
19
2
3
29
20 çeken Old Roleplay ve 22 çeken Nevada Roleplay'de piyasada olmanı kutlarım, basiretli bir tacirsin vesselam. NATE konusunda da Nevada konusunda da yazdıklarımı gören görmüştür. Ben hala aktif şekilde RedM oynuyorum, haksıza da haksız diyorum. Sen beni Ahmet olarak bil, NATE konusunda SAPIENTUM çıkarım yapmıştı bu konuda da sen yap. Laf-ı güzaf.
Old Roleplay 400+ oyuncu sayılarını görmüş bir sunucu. Nevada Roleplay 180'li sayılar ile Türkiye'ye en yüksek sayıyı göstermiş sunucu.

Bu iki sunucuyu bilen kişiler zaten senin tüm diğer mesajların hakkında yorum yapacaktır.

ZedMain

RT Kullanıcı
29 Eyl 2026
27
0
1
30
Tiktok ya da herhangi bir platformda tek bir reklamım bile yok. Mesajlarına vereceğim bir yanıt yok hepsi uydurmaca şeyler.
1 ay sonra sunucuya gelip farklı hesapla at yada araba dilenecek birisin hepsi bukadar.
Cuma günü açılışa beklerim.
cuma günü açılışına gelip hadi benide burdan banlayın tarzında kendimi düşürecek cevaplar yazmam bir daha yalanda söyleme reklamını yaptırıyorsun insanlar sana videolu kanıtlarla gelmeye başladı artık bazı şeyleri anla sen böyle bir adamsın bir daha bir insanları ailesine yönelik tehtitlerde bulunma seninde bir ailen vardır illa günün sonunda seslerini duyup gözlerine baktığın ve illegal faaliyetlerden kaçın günün sonunda DEVLET diye bir şey var yargı kapsama sürecine girersen çok üzülürsün.

Meka

RT Kullanıcı
4 Eyl 2026
1
0
1
31
hoka senin daha hangi bayrağa selam verdiğin belli değil gerçekleri bana buraya döktürme senin kafa mantığın hem ayranım dökülmesin hem g*tum s*kılmesın o kadar kişi bu camiada zaman harcadı herkes senin ne olduğunu biliyor bilmeyen yada bilip de unutmak isteyen paspas atan bir ekibin var ama güzel paspas atıyorlar haklarını veriyorlar bunu belirtiyim delikanlı gibi bu posta cevap ver ben para için şunu yapmadım bunu yapmadım erp nin dibine vurmadım real de görüşmedim hiçbiriyle de tamam diyeceğim bir daha yazmayacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BU KONUYU GÖRÜNTÜLEYEN KULLANICILAR