RedM NEVADA ROLEPLAY VE HOKA HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zmbyks

RT Kullanıcı
29 Eyl 2026
5
0
1
31
Başına gelmedik kalmayan arkadaşlarımdan biliyorum. Yetkilide oturttuğun arkadaşlarda pek tekin olmayan kişiler mevcut. Terbiyesiz, karaktersiz veyahut trol bir insan olsaydım birebir isim vererek anlatırdım herşeyi. Yanında oturttuğun adminlerden bile sevdiğim insanlar olduğu için biraz da onlara zarar gelmesin diye şeffaf olmuyorum.

ZedMain

RT Kullanıcı
29 Eyl 2026
27
0
1
30
Hoka’ya günahım kadar güvenim yoktur. Paylaşacağım ekran görüntülerinden sonra video kayıtlarından sonra ise bana ve aileme bulaşacak insanlar olduğunu RedM’de 3 ay rol yapmamış biri çok iyi biliyordur.
Dostum ne drama yarattın sanki ben can daltonum bu ne korku?
[/QUOTE]

ya usta yapmadın mı sen ya

karizmatikdevrimci

RT Kullanıcı
4 Eyl 2026
13
4
3
Burada birçok iftira mevcut, DDK atmışım güyya ERP yapmışım kadın oyunculara samimi davranmışım ? :D bunlardan 1 tane kanıt atarsan sunucumu açmadan kapatacağım hadi. eğer atamazsan bu post tamamen yalan ve itibar karalamadır?

Linkleri görebilmek için Giriş yap Kayıt ol

bu sunucuyu sakın ha açma tamam mı
Buna açıklama yapılması gerekiyor, daha birçok videodan birisi; sunucu kurulacaksa burada insanlar oynayacaksa bu tür video kayıtları için özür dilenmesi gerekiyor ya da sözün arkasında durulması gerekiyor. Videoda bariz bir şekilde dini ve ailevi değerlere küfür ediliyor.

karizmatikdevrimci

RT Kullanıcı
4 Eyl 2026
13
4
3
merhaba,
actiginiz bu tartismanin tamamen kisisel sorununuzun dogurdugu nefretle oldugunu dusunuyorum
oncelikle west igrenc yonetim ekibinden birinin genel chatte "kadının sırtından sopayı karnından sıpayı eksik etmiceksin" yazdigi kadin dusmani bir sunucu. burada westi masum gostermenize asla musaade etmem. Bknz.
Linkleri görebilmek için Giriş yap Kayıt ol

Nevada Roleplayde bulundum ve anlatılanların aksine HOKA hakkında benim deneyimim oldukca farklı. Ozellikle FiveM tarafında Old Roleplayde uzun süre keyifli roller yaptım HOKA destek konusunda her zaman adil yaklasir, yardımcıydı bir sorun yasadıgımızda ilgilendigini ve oyuncular arasında ayrım yapmadıgını bizzat gordum
Bu yuzden Hoka hakkında bu kadar agır iddialar ortaya atılırken tek taraflı bir anlatım uzerinden insanların karar vermesini dogru bulmuyorum ozellikle kadın oyuncularla ilgili cinsel taciz gibi algılanabilecek cok ciddi ithamların somut olay tarih kisi ve delil gösterilmeden yazılması bence ayrı bir konu. boyle bir fiilin gercekten islendigi iddia ediliyorsa bunun sosyal medya veya sunucu ortamında ima edilmesi yerine somut delillerle ortaya konulması gerekir. aksi halde TCK 125 kapsamında hakaret ve olayın niteligine göre TCK 267 kapsamında iftira yönünden hukuki meseleler ortaya cikabilir haberiniz olsun insanlarin kisiligine ozel hayatina dil uzatmadan artik biraz dusunun
bir kisinin sevgilisiyle tartismis olmasi, ozel hayatında sorun yasamasi veya cevresindeki insanlarla kotu bir iletisim kurdugu iddiası, tek basina o kisinin yonettiği bir sunucunun nasıl yonetildigini kanıtlamaz ozel hayati tartismaya acmak yerine gercekten sunucuyla ilgili elestiriler varsa bunların somut olaylar uzerinden konusulmasi gerekir
ben burada HOKA'nın veya Nevada Roleplay'in hcbir şekilde elestirilemeyecegini soylemiyorum. elbette elestirilebilir ancak elestiri ile kisisel husumet arasındaki farkın korunması gerekiyor bir insanın yıllar icerisinde yaptıgı her tartısmayı, ozel hayatını, iliskilerini, cevresini ve hakkında anlatılan iddiaları tek bir metinde birlestirerek onu tamamen kotu bir insan gibi gostermeye calısmak bana gore saglıklı bir tartısma yontemi degil
ayrıca bir sunucuda donate bulunması veya ucretli urun satılması tek basına kotu yonetim anlamına gelmez eger burada usulsuzluk veya baska bir hukuki sorun oldugu iddia ediliyorsa bunun “duydum”, “gordum”, “biliniyor” seklinde degil; hangi olayın ne zaman gerceklestigi ve hangi somut belgeye dayandıgı acıkca ortaya konulmalıdır
iyi forumlar

Beliz Hanım, siz gerçekten karaktersiz yorumlar yapıyorsunuz. Bir kadına bıçak çekildiği, dövüldüğü ve hakaret edildiği söylenirken asıl meseleyi bırakıp “1899 yılında geçen hikâyede şerif neden kadının sözüne göre hareket etmedi?” diye toksik feministlik yapmanız gerçekten komik. Burada konuşulan şey kadına yönelik şiddet iddiası; sen ise RP’deki tarihsel bir karakterin kararını bugünün toplumsal bakışıyla yargılayıp bunu sunucu yönetimine saldırı malzemesi yapıyorsun. Bu yaklaşımın da düşüncelerinin de benim açımdan hiçbir değeri yok.

Gerçekten hipokratlık yapıyorsunuz. Troll müsünüz, yoksa Hoka’nın ya da 5403’ün yan hesabı mısınız belli değil. Zaten o West foruma cevap verme gereği bile bulmadım.

OOC’de bir kadına bıçak çekilmesini, dövülmesini ve hakaret edilmesini görmezden gelip; IC'de 1899’da geçen bir RP’de karakterin söylediği bir laf üzerinden “kadın düşmanlığı” çıkarmaya çalışıyorsunuz. Üstelik bunun üzerinden gelip yönetim dersi vermeye kalkıyorsunuz. Önce OOC’de yaşananlarla IC’de 1899 atmosferinde söylenen bir laf arasındaki farkı öğrenin.

Siz çift cinsiyetli arkadaşlarınızla FiveM’de kaportacılık yapmaya devam edin. Buradaki tartışmanın ciddiyetine verecek herhangi bir katkınız yok.

SAMU

Super-Mod
10 Kas 2021
104
23
53
Konu, içeriğindeki mesajlar incelenene kadar, "kilitli" hale getirilmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BU KONUYU GÖRÜNTÜLEYEN KULLANICILAR