Sunucu Tanıtımı Lostage Roleplay (V2)

TRGold

RT Kullanıcı
20 Eyl 2023
12
0
36
26
Lostage logo.gif
Linkleri görebilmek için Giriş yap Kayıt ol

Lostage RP, Red Dead Redemption 2 evreninde gerçekçi, derin ve tamamen oyuncu odaklı bir rol yapma deneyimi sunmak için kuruldu. Vahşi Batı'nın acımasız doğasında her kararınızın sonuçları olacak. Hikayenizi siz yazacaksınız.

🌵 Sistemler ve Özellikler

Gelişmiş ekonomi sistemi ile para kazanmak sadece görevlerden ibaret değil. Tarımdan madenciliğe, avcılıktan zanaatkarlığa kadar birçok meslek ve sistem, oyuncuların kendi yollarını çizmelerine olanak sağlıyor. Suç ve hukuk sistemleri detaylı şekilde işlenmiş durumda. Yaptığınız her yasa dışı eylemin ardında sorumluluk almanız gerekecek. Şerif ofisleri, mahkemeler ve yasalarla şekillenen bir adalet sistemi sizi bekliyor. Karakter gelişimi tamamen sizin ellerinizde. Sıfırdan başlayıp hikayenizi, ilişkilerinizi ve itibarınızı kendiniz inşa ediyorsunuz. Karakterlerin geçmişleri ve kişilikleri, sunucunun canlı hikaye örgüsünü sürekli şekillendiriyor. Dinamik hava koşulları, mevsim geçişleri ve harita üzerinde gerçekleşen bölgesel etkinlikler sayesinde her an farklı bir atmosfer yaşanıyor. Kabile sistemleri, çeteler ve organizasyonlar oyuncular tarafından yönetiliyor. Ekonomiyi, politik dengeleri ve topluluk yapısını doğrudan etkileyebiliyorsunuz. Gelişmiş crafting sistemi sayesinde silah yapımı, ekipman geliştirme ve malzeme üretimi detaylı bir şekilde oyunculara sunuluyor.

🚪 Topluluk ve Yönetim

Lostage RP, saygılı, kurallara bağlı ve roleplay disiplinine sahip bir oyuncu kitlesi ile yol alıyor. Aktif yönetim kadrosu, hem oyun içi hem de topluluk yönetiminde şeffaf ve adil bir yaklaşım sergiliyor. Yönetim ekibi, sürekli geri bildirim alarak sistemleri geliştirmeye ve oyuncu deneyimini iyileştirmeye odaklanıyor. Eğitimli destek ekibi, yeni oyuncuların hızlı şekilde adapte olabilmesi için her zaman yardımcı oluyor.

🎯 Kurallar ve Yaklaşım

Sunucumuz hardcore roleplay odaklıdır. FailRP, Powergaming, Metagaming ve benzeri RP dışı davranışlara kesinlikle izin verilmez. Oyun içi tutarlılık, karakter derinliği ve organik gelişen hikayeler ön plandadır. Kurallar, tüm oyuncuların adil ve gerçekçi bir deneyim yaşaması amacıyla titizlikle uygulanır.

❓ Neler Seni Bekliyor?
  • Tamamen oyuncu yönetimli bir evren
  • Uzun vadeli karakter gelişimi
  • Politik ve ticari güç dengeleri
  • Organizasyonlar, kabileler ve çeteler
  • Etkileşimli görev ve hikaye zincirleri
  • Rol bazlı etkinlikler ve turnuvalar
  • Aktif ve deneyimli yönetim kadrosu
  • Yeni başlayanlara yönelik destek ve rehberlik

Sunucumuzdan bazı kareler

resim9.pngresim10.pngresim8.pngresim7.pngresim6.pngresim4.png
resim5.pngresim2.pngresim1.png