Sunucu Tanıtımı WILD ROSE

GlitchyChoppa

RT Kullanıcı
7 Eki 2023
2
1
38
22
Kurucusu önceden tanıdığım ve rol yaptığım birisi sunucusunda başarılı olacağından eminim. Sıramı en önden kaptım ve içerideyim gelişmeleri aktif olarak aktarırım.

• Like
Tepkiler: WILDROSE

BnMecenas

RT Kullanıcı
25 May 2021
7
1
38
24
Mükemmel sv hemen gelin daha açılmadan bayıldık. Mükemmel yetkili ekibi , developer ve yöneticiler.

• Like
Tepkiler: WILDROSE

Ouzou1

RT Kullanıcı
27 Ocak 2024
6
3
38
Wild Rose sunucusunda o eski kaliteli ortamın kokusunu yeniden almak gerçekten çok güzel. Scriptler ve sistemler gayet başarılı ama asıl beni etkileyen şey bu değil. Sunucunun ideolojisi amacı oyuncularına gösterdiği tavır ve verdiği değer bambaşka bir seviyede işte bu şey burayı özel kılıyor.

Böyle bir sunucuda oynamak hem içimizi bazı konularda rahatlatıyor hemde keyif veriyor. Sadece bir sunucu değil bir topluluk hissi yaratıyor. Burada emek var samimiyet var ve bu da gerçekten takdir edilesi bir şey. Bu güzel ideolojinin amacın ortaya koydukları vizyonun sonuna kadar arkasındayız.

Başarılarınızın devamını diliyorum bu atmosferin bozulmadan hep böyle devam etmesi dileğiyle. Emeğinize sağlık❤

Konuyu Başlatan Benzer Konular Forum Cevap Sayısı Tarih
Manchkin Sunucu Tanıtımı PSRP Wild West Roleplay Açılıyor Redm Sunucu Tanıtım 11