WESTLİFE SUNUCUSUNDA YAŞADIKLARIM

Forge

RT Kullanıcı
1 Ağu 2022
45
15
43
26
Konu dahilinde, iki tarafla bağlantım olmamasına rağmen senin yaptığın 'BİZİM' oynadığımız ve yönettiğimiz RedM ortamına ne kadar uyuyor sence? Burası FiveM değil lütfen nereden geldiyseniz oraya dönünüz. Saçma bir sebepten ötürü adamları vuruyorsun birde silah loot'u yapıyorsun. FiveM'de misin? buranın kuralları belli.
(izlediğim video'ya göre yorum yapıyorum kanıtları sunabilirsiniz.) Teşekkür ederim.

acar

RT Kullanıcı
5 Mar 2025
4
3
38
26
kardeşim sen kimsin? tanımıyorum etmiyorum ben seni, yorum yapman alakasız olmuş. Rdm ile alakası yok bilmediğin konulara dahil olma dostum. Eminim senden fazlasıyla redm platformunda bulundum.

Moderatör tarafında düzenlendi:

SAMU

Super-Mod
10 Kas 2021
98
20
43
Sevgili A acar ,

Oluşturduğunuz konu ve konu içerisinde yazmış olduğunuz yazı, yazıları desteklemek amacıyla atmış olduğunuz video ve ilgili görseller bir bağlam oluşturmuyor. Kısaca yazdığınız yazı ile video ve özel konuşma görüntüleri birbirinden alakasız.

Video içeriğine gelecek olursak yaşanan olayları değerlendirmek, ilgili sunucunun kendi kuralları çerçevesinde yapacağı bir şey, bu noktada konu amacından sapıyor. Ayrıca herkesin fikir belirtebileceği redmturk platformunda, konunuza yazılan yazıyı böyle tehditkar bir üslupla yanıtlamanız yanlış.

Bu doğrultuda; konunun başlığı ve içeriğindeki yazıları düzenlemekle birlikte konuyu, herkesin fikir belirtmesini sağlayabilmek amacıyla, tartışma ve sohbete çeviriyorum.

Saygılarımla.

• Like
Tepkiler: Forge

Forge

RT Kullanıcı
1 Ağu 2022
45
15
43
26
kardeşim sen kimsin? tanımıyorum etmiyorum ben seni, yorum yapman alakasız olmuş. Rdm ile alakası yok bilmediğin konulara dahil olma dostum. Eminim senden fazlasıyla redm platformunda bulundum.
? Saldırma sebebini anlayamadım, pardon nereden geldiğini anladım diyelim. Yorum yaptım gördüklerimi kanıtlarını sunabilirsin mesela? Açtığın konuyla yaptığın şeylerin alakası yok beyninin içinden neler geçiyor acaba? Ayrıca beni tanıyorsun yada tanımıyorsun gibi bir cevap yazman ne kadar doğru? alaka durumu nedir anlayamadım :D

BU KONUYU GÖRÜNTÜLEYEN KULLANICILAR