sertoaluns RT Kullanıcı 1 Eki 2021 1 0 1 27 1 Eki 2021 #1 Merhaba beni yakından tanımak Linkleri görebilmek için Giriş yap Kayıt ol bakabilirsiniz Kısaca yaptığım işlerden bazı görüntüleri de aşağıya bırakıyorum. Linkleri görebilmek için Giriş yap Kayıt ol İletişim için discord sunucuma gelebilir yada discordum dan dm atabilirsiniz. Yaptığım bazı çalışmaları alt da bakabilirsiniz Son düzenleme: 2 Eki 2021
Merhaba beni yakından tanımak Linkleri görebilmek için Giriş yap Kayıt ol bakabilirsiniz Kısaca yaptığım işlerden bazı görüntüleri de aşağıya bırakıyorum. Linkleri görebilmek için Giriş yap Kayıt ol İletişim için discord sunucuma gelebilir yada discordum dan dm atabilirsiniz. Yaptığım bazı çalışmaları alt da bakabilirsiniz
tgemre 𝐑𝐄𝐃𝐌𝐓𝐔𝐑𝐊 RT Kullanıcı 6 Ocak 2021 73 20 43 1 Eki 2021 #2 platform yönlendirmesi tarafımca kaldırılmıştır paybutik veya kişisel discord adresinizi bırakabilirsiniz.
platform yönlendirmesi tarafımca kaldırılmıştır paybutik veya kişisel discord adresinizi bırakabilirsiniz.
tgemre 𝐑𝐄𝐃𝐌𝐓𝐔𝐑𝐊 RT Kullanıcı 6 Ocak 2021 73 20 43 1 Eki 2021 #3 Konu tarafımca doğru kategoriye taşınmıştır