SALVREN HAKKINDA İÇİN

Salvo

RT Kullanıcı
6 Eki 2025
7
0
1
36
Öncelikle Merhbalar ben mustafa namıdiğer salvren arkadaşlar bu platformda üzerime atılan iftira karalama kampanyası vs bu forum olsun redmin genelinde olsun böyle bi çalışma yarattılar sunucu açtım bu adam yok cciymiş bu adam şöyleymiş böylemiş Arkadaşlar bugüne kadar hakkımda duyduğunuz lafların çoğu yalan iftira burasıda artık boktan fivem ortamına döndü ben gözümle görmediğime inanman kulağımla duymadığıma inanmam sizde böyle olun kalkıp iki kişinin lafına bakarak çoğunuz hakkımda yargısız infaz yapıyor güzel kardeşler arkadaşlar abiler hepimiz insanız hatalarımız olucak hakkımda o kadar çok boktan şey varki hangisine cevap vereceğimi şaşırdım sunucu açtım bu adam şöyle böyle diyip sunucuma gelmeyenler olmuş yahu allah için peygamber için gözünle görmediğini kulağınla duymadığını güzel kardeşim neden inanıyorsun hiç gelip benimle konuştunmu bana yazdınmı olay ne diye kimseyi geri çevirmedim iyi niyetimden arkadaşlar tartışma kavga bunlar her yerde olur hepiniz birbirinizle kavga edersiniz illaki fakat bu karalama kampanyasından vazgeçin ben adamı tanımıyorum adam beni tanıyor örnek sen şöylesin böylesin yahu kardeşim seni tanımıyorum görmemişim hakkımda üç beş çoluk çocuğun söylediği laflara niye bakıyorsun gel benle konuş örnek olarak söylüyorum arkadaşlar hakkımda açılan forum olsun şey olsun kesinlikle iftiradan öte değildir hepsine tek tek cevap vereyim bu benim hakkımdaki mevzuda kapansın herkes işine baksın lütfen birde WINDRP Projesini başlattım yavaş yavaş geliştiriyorum yavaş yavaş script alıyorum yabancı geliştiricem en sonda öyle açıcam bi projedir isteyen gelir istemeyen gelmez kimseyi zorla ben bir yere getirtemem bu bir ikincisi konumuza dönücek olursak hakkımda açılan Forumlarda yok Bu çocuk discord patlattı yok bilmem CC Yaptı şöyle yaptı bilmem arkadaşlar bir salvren hakkında olan forumdaki mevzu 4 yıllık 1 ikinicisi forumda benim discordu patlattım falan filan yazıyor olum bu patlatma eskiden kaldı bunlar taaa minecraft oynadığınız dönemlerdi patlattı matlatı saçma sapan çoluk çocuk lafları bunlar ben kinciyimdir açık ve net konuşuyorum kendimi ifade ediyorum bana yanlış yapılırsa ben 15 katını yaparım ulan durduk yeremi yapmışız ki patlattı dediğide adam falan banlamadım 3-5 kanal sildim 2 tane rol sildim redm tr ye benim discord şablonlarımdan başka şablonmu var ki en basit iş bunuda yapamıyorsan zaten sen sunucuda açma yönetme kardeşim bi discordu düzenleyemiyorsan kim kardeşim durduk yere bi yere zarar verir durduk yere birine bir emeğe zarar vermek SADİSTLİKTİR Açık ve net illaki bi bokluk oldu oyüzden bizde yapmışız topi toplasan 5 tane 6 tane kanal sildim diye bu ortamda hain ilan edilmek kadar aptal ve manyakça birşey yok beni tanıyan TANIMIYAN Herkese söylüyorum benim hakkımda bilgi edinmeden benimle konuşmadan yorum yapmayın kardeşim he kendi sunucunda istemezssin eyvallah ona lafım yok benim istemezssen oynamam olur biter ama bu KARALAMA KAMPANYASI muhabbetini bu forumla kapatıyorum kimsedende konuyla ilgili yorum yapmasını istemiyorum ben buyum benimle arkadaşlık etmek isteyen veyahüt ileriki zamanlarda açıcağım sunucuya gelip oynamak isteyen olursa gözüm tacım üstüne ben kimsenin hakkını hukukunu yemem güzel kardeşler Teşşekür ederim beni dinlediğiniz için bugüne kadar kiminle sorun yaşadıysam istisnasız hepsi HAKKINI HELAL ETSİN benden yana helaldir seven olur sevmeyen olur bişey diyemem mesajımı okuduğunuz için teşşekür ederim sağlıcakla kalın.

Salvo

RT Kullanıcı
6 Eki 2025
7
0
1
36
EK Olarak şunu eklemeyi unuttum özür diliyorum qLokininde açmış olduğu ayrı bi forum var onada cevap vereyim ismi atakan olması lazım arkadaşlar bir sorun yaşamışız kendisini o dönem düzgünce NightWest projemize çağırmıştım iyi niyetle yaklaşmıştım eğerki yanlış hatırlamıyorsam arkadaş bi yerde bana ters davrandı bende o kadar iyiliğe karşı o ters yüzünden kendisini ve ekibini sunucudan attığımı söylemişim kendisine mevzu bu arkadaşlada şahsi bi hesabım yok çok tanımıyorum kendisine önden belirteyim bu mevzu bu şekilde arkadaşlar her sunucuda böyle olaylar var bi ekibi beğenmezssiniz yönetim veya sunucu sahibi sizsseniz atarsınız sunucudan olur biter bu işler böyle Birde birde arkadaşlar mesaj atıp mesajları siliyor sanki ben onlara spam atmışım gibi biraz discord kullanmasını biliyorsanız mevzuyu çözün ordan ama atakan arkadaşlada bi sorunum yok çok tanımıyoruz birbirimizi o dönem olmuş bir şey haberiniz olsun Tysit mevzusu ise howdy roleplay biliyorsunuz 2 sene önce açılmış arkadaş yönetimdeydi arkadaşı yönetimden kovdular arkadaş kendsini böyle bir proje yapıcam gitti projesine [parantez içinde ekliyim yetkililik yönetimlik yapmak sunucu açmak her insanın harcı değildir kibir denilen o boktan şey varya insanın hakkaten bi taraflarını kaldırıyor aynı mevzu} arkadaşla tartıştışmıştık gene mesajlarını sildi sonrası durum Olarak genel olarak şunu söyliyim arkadaş ozaman yazmış sunucu açıcak yetkili olcak bilmem ne kapasitede değil falan Arkadaşlar ben iki gündür rol yapmıyorum ben fivemde dahil olmaz üzre 10 yıldır roleplay piyasasındayım ben benim fivemde açıp community altında 10 tane sunucu yönettiğim zamanlar oldu açık ve net oyüzden kalkıp böyle çoluk çocuğun laflarına bakarak benim hakkımda konuşmayın bu forumlar ve GENEL OLARAK HAKKIM VE ŞAHSIM İÇİN YAPILAN BU İFTİRA BU SORUMSUZLUKLAR İÇİN CEVABIM BUDUR çoğunuz forumu görünce derki ne alaka evet biraz absürt bi anda açtım konuyu eski mevzulardan bahsediyorum ediyorum çünkü bu hakkımdaki mevzular uzayıp gidiyor ARKADAŞLAR AÇIK VE NET Beğenen seven gelir beğenmeyen gider öte köşeye işine bakar ama arkamdan konuşmayın güzel kardeşim dansöz karı gibi olmayın erkek olun mert olun yiğit olun çıkın bunları bana adam gibi yerim belli adresim belli discordda gelin bana yazın ama siz daha 16-17 yaşında olduğunuz için çocuksunuz düzgün üstrupla ikitane mesaj ikitane nokta üst üste bu adam şöyle böyle bir deli bak gülücem şimdi ya bir deli kuyuya taş atıyor kırk akıllı çıkaramamış muhabbetinin tam örneği yani arkadaşlarla dediğim gibi tysit olsun loki olsun sorunum yok ama açtığı forumlar göz önünde olduğu için cevap vermem şarttı bilginize kimseyle tartışmıycam bu arada kim yazarsa yazssın yorum olarak cevapda vermicem ben kendi işime bakıcam arkadaşlar şu dakkadan sonra ben küçük çocuklar gibi o bana bunu yaptı şu böyle yaptı falan filan uğraşmicam ki zaten redm oynamıyordum 1 yıldır offlinedim yeni geldim bilginize hayırlı akşamlar.

Konuyu Başlatan Benzer Konular Forum Cevap Sayısı Tarih
qLoki Salvren Hakkında [?] Redm Genel 6
S SUNUCU PROJESİ İÇİN ORTAK Redm Genel 1