Old Way Roleplay
Merhaba arkadaşlar sunucumuz 16.03.2024 tarihinde açılmıştır. RSG Framework Kullanmaktayız.
Fivem'de bulunan tecrübelerimiz ile RedM de deneyimli ekibimiz ile sunucu açma kararı aldık.
Sizlerden beklentimiz kaliteli roller ve bize daha fazla tecrübe katmanızdır.
Sunucumuzda elimizden geldiğince hard roller yapmaya çalışıyoruz ve ayrı olarak yeni başlayan üyelerimize rol eğitimleri veriyoruz.
Sizde bizimle rol yapabilirsiniz ve bizimle beraber roleplay yapmayı öğrenebilirsiniz.
Sunucu İçeriği:
Üretim Kitabı :
(Şuanda kendi yaptığımız script olduğu için test aşamasında)
Üretim kitabı ile sunucuda işinize yarıyacak itemleri üretebilir ve bunların ticaretini yapabilirsiniz.
Pazarcılık:
Pazar bölgesinde pazarcılık yapabilirsiniz kendi tezgahınızda silah hariç her şey satabilirsiniz. Pazar Tezgahını üretim kitabından üretebilirsiniz.
Avcılık:
Avlanmak istiyorsanız üretim defterinden yay ve ok üretmeniz gerekmektedir. Yay ve ok temin ettikten sonra herhangi bölgede yay ve ok yardımı ile hayvan avlayabilirsiniz(Ceylan, Elk, Kurt vb). Avladığınız hayvanın yanına gittiğiniz anda eğer yanınızda bıçağınız var ise avladığınız hayvanın derisini yüzebilir ve etini elde edebilirsiniz Avladığınız hayvanı ve hayvanı işledikten sonra parçaladığınız etleri alıp kasabalardaki kasaplara, derisini ise kasabalarda bulunan deri tüccarlarına satabilirsiniz.
Altın Arama:
Altın Aramak için üretim kitabından altın arama tepsisi üretmeniz gerekmektedir. Göl,akarsu (vb.) bölgelere gidip eleği altın parçaları elde edebilirsiniz.
ÇİFTÇİLİK:
Çiftçilik mesleği için kasabadaki Çiftçilik malzemeleri satan kişiden gerekli malzemeleri alıp, belirli tarım arazilerinde ''ekim, gübreleme ve sulama'' işlemleri ile ürün yetiştirebilirsiniz.
Sunucudan Görseller :
Ekli dosyalar
-
1.5 MB Görüntüleme: 1