NATE ADALETSİZLİK

acar

RT Kullanıcı
5 Mar 2025
5
5
38
27
Yaşadığımız olay şu şekilde başladı.

Sunucunun Discord sunucusuna giriş yaptım ve whitelist başvurumu gönderdim. Ardından mülakat odasına geçtim. Mülakatımı Skati isimli yetkili aldı. Ancak mülakat boyunca bana sorduğu şeyler başvuruyla alakasızdı. Sürekli "Siz Unity ekibisiniz değil mi?" gibi konuyla ilgisi olmayan söylemlerde bulunuyordu. Her neyse, yaklaşık bir saat sonra sunucuya giriş yaptım.

Oyuna girdikten sonra arkadaşım vShocke ile birlikte rol yapmaya başladık. Rol yaptığımız herkes gayet memnundu. Herkes gülerek ve eğlenerek rolünü sürdürüyordu. Bir süre sonra biz başka oyuncularla rol yaparken iki kişi gelip bizi bara yönlendirdi. Biz de rol gereği söylediklerine uyduk ve bara gittik. Bara gittiğimizde içeride bir not olduğunu gördük. Notun içerisinde ise cinsel organ görseli bulunuyordu.

O anın videosu:
Linkleri görebilmek için Giriş yap Kayıt ol

Bahsi geçen iki kişinin bunu kendilerinin yaptığını söylediği video:

Yaklaşık 10 dakika sonra bizi destek odasına çağırdılar. Durumu detaylı şekilde açıklamamıza ve elimizdeki videoları göstermemize rağmen Skati isimli yetkilinin bize söylediği tek şey "Loglarda gördük. Siz yapmışsınız." demek oldu. Elimizdeki kanıtları incelemek yerine peşin hükümle hareket etti. Ayrıca kullandığı üslup da hiç profesyonel değildi. Bize söylediği ifadelerden biri de "Ben size 10 dakikamı ayırdım, bir 10 dakikamı daha ayıramam." şeklindeydi.

Aradan bir iki gün geçti. Daha sonra yaptıkları hatayı fark ettiler ve bizim sunduğumuz ek kanıtlar sayesinde haklı olduğumuz ortaya çıktı. Bunun üzerine tekrar sunucuya davet edildik.

Kanıt:

Banımız açıldıktan sonra gece saatlerinde tekrar oyuna giriş yaptık. Oyuna girdikten sonra hiçbir hatamız olmamasına rağmen. Bana *ACAR PVP PACK GÜZELMİŞ* Şeklinde yorumlar yaptı, fakat yasak olmamasına rağmen. Bir kaç saat sonra sınırsız sohbet kanalına yazdığı mesajları aşağıdaki ekran görüntüsünde görebilirsiniz. Ondan önce de yasak olmadığını belirttiler :D

Boydan boya ekran görüntüsü:

Yakınlaştırarak incelerseniz durumu daha net görebilirsiniz.

İyi günler dilerim.

• Like
Tepkiler: vshockee ve Evo

vshockee

RT Kullanıcı
1 Ağu 2026
1
0
1
21
Burada Acar zaten her şeyi kanıtlarıyla birlikte detaylı bir şekilde açıklamış. Şu ana kadar RedM'de oynamadığım neredeyse tek bir sunucu bile yok. Ancak böyle bir haksızlığı ilk defa burada yaşıyorum. Benzerini Nevada'da bile ancak bir kez görmüşümdür; o derece ciddi bir durum.

Konuya gelecek olursak, "Skati" isimli bu istiridye yetkili olmadığı hiçbir sunucuda oynamıyor. Zaten siz de fark etmişsinizdir; piyasada kendisini tanıyan neredeyse kimse yok. Ne hikmetse sadece yetkili olduğu sunucularda ortaya çıkıyor. Bu kişi daha önce Dust & Glory'de de yetkiliydi. Yanlış hatırlamıyorsam orada Umbrax ekibiyle aralarında bir sorun yaşanmıştı. O dönemde de "Benim yetkili olduğum yerde bu piyasadaki şu tip adamları oynattırmam." tarzında söylemlerde bulunuyordu ve bunu gerçekten ciddiye alıyordu. Bizim ekibimiz de o zaman kendisiyle tartışmıştı. Muhtemelen o günden beri bizi de hedef aldığı listeye ekledi.

Acar ile birlikte sunucuya girdiğimiz anda ses kanalında garip söylemlerde bulunmaya başladı. Acar zaten bunlardan detaylı şekilde bahsetmiş.

İşin ilginç tarafı ise, hem bize hem de diğer yetkililere "Ben sizi tanımıyorum." diyor; fakat arkamızdan yetkililere hakkımızda çeşitli bilgiler veriyor. Yetkililer de herhangi bir somut kanıt veya araştırma yapmadan bu kişinin söylediklerine inanıyor. Bu yazıyı okuyacağını biliyorum. Madem bizi tanımıyorsun, o zaman neden arkamızdan yetkililere hakkımızda yorumlar yapıyor, sürekli bizi takip ediyor ve sadece bizim rollerimize odaklanıyorsun? Sunucuda bizden başka oyuncu mu yok? (örn: Ekip arkadaşımızdan birisi başka arkadaş olduğumuz zamanında rol yaptığımız bir ekibin üyesi ile karşılaşıyor ve o kişinin adını eski bir adıyla karıştırıyor ve eski adı olan Alex ile sesleniyor adam hayatsız gibi gidip bundan uyarı falan veriyor sorsan kinin varmı yok der ama yaptığına bak).

Diğer yetkililere gelecek olursak; "Ortak kararla alındı." deniliyor. Bildiğim kadarıyla karar veren yetkililer arasında sözü geçen 4 kişi var zaten 1. Skati ve 2.Walker. Bu iki kişi aynı yönde konuşarak sunucunun asıl sahibini manipüle ediyor, ardından da buna "ortak karar" deniliyor. Bana göre bu karar tamamen objektif değil.

Son olarak şunu söylemek istiyorum: Bu sunucu, bu iki yetkiliyle uzun vadede devam etmekte zorlanacaktır. Oyuncu kitlesi gerçekten kaliteli ve oradaki birçok arkadaşı seviyorum. Ancak bu şekilde devam ederse, o oyuncuların büyük bir kısmını 1 ay sonra başka bir sunucuda görmem hiç şaşırtıcı olmaz.

arteus

RT Kullanıcı
1 Ağu 2026
2
0
0
28
Bu sunucuda yaklaşık yarım saat form doldurup giriş yaptım mülakatıma zirgun isimli bir arkadaş geldi ve sorular sormaya başladı bir ekipten misin diye sordu shanto dedim yaklaşık 20 saniye sonra karakter hikayen yeterince derin değil şeklinde red aldım iki gün sonra bana bir ekran görüntüsü geldi ve ekran görüntüsünde zirgun shantolar sunucuya girmeye çalışıyor birini gönderdim dikkatli olun şeklinde bir mesaj yazmıştı şimdi bu klipleri izleyince anladım ki yetkili oldukları sunucularda kocalarıyla birlikte kendilerine para basıp dük dükeş rolü yapanlar kağıda bir şeyler çizenlerin karakter hikayeleri mi derin yoksa devran döner bir daha sunucularına gider rol yaparız torpilimiz olsun muhabbeti mi dönüyor redm tr nin geldiği ironik durumlar beni her geçen gün dahada uzaklaştırıyor

Konuyu Başlatan Benzer Konular Forum Cevap Sayısı Tarih
Ouzou1 RedM LOSTAGE ADALETSİZLİK Tartışma ve Sohbet Alanı 3