Sunucu Tanıtımı Faith Roleplay 16.05.2025

Kususuk

RT Kullanıcı
25 Haz 2025
2
0
1
24
kesinlikle katılmayın, yaklaşık 1 gün olacak discord sunucusuna katılalı ne ilgilenen var ne kayıdımı alan illaha spam mı atmam lazım fark edilmek için düzgünce yazdım etiketledim moderatörleri ona rağmen tek bir mesaj bile gelmedi rezalet

mahu

RT Kullanıcı
8 Nis 2025
19
0
16
20
kesinlikle katılmayın, yaklaşık 1 gün olacak discord sunucusuna katılalı ne ilgilenen var ne kayıdımı alan illaha spam mı atmam lazım fark edilmek için düzgünce yazdım etiketledim moderatörleri ona rağmen tek bir mesaj bile gelmedi rezalet

Merhaba,

RedM platformundaki oyuncu sayısının yetersizliği sebebiyle, yönetim kararıyla kayıt alımları durdurulmuştur ve yeni oyuncu kabulü yapılmamaktadır. Bu karar, sunucu yönetiminin takdirindedir ve ilgili süreçler hakkında her başvuru sahibine ayrıca bilgi verme zorunluluğumuz bulunmamaktadır. Bu doğrultuda, kaydınızın alınmaması nedeniyle sunucumuz hakkında asılsız iddialarda bulunmanız ya da olumsuz ifadeler kullanmanız kabul edilemez. Bu tür davranışlar, sunucu topluluğunun huzurunu zedeleyici niteliktedir. Sunucumuzun değerlerine ve topluluk kurallarına uygun davranmayan kişilerle iletişime geçilmemesi yönetim politikamız dahilindedir. Bu nedenle, herhangi bir yetkili tarafından tarafınıza dönüş sağlanmamıştır. Bilgilerinize sunar, anlayışınız için teşekkür ederiz. Discord sunucusuna katıldıktan sonra yaklaşık 24 saat içinde "neden kimse bana özel ilgi göstermedi?" serzenişiyle sahneye çıkmanız gerçekten etkileyici. Ne yazık ki bu hızda ilgi bekleyenlerin taleplerine özel VIP karşılama ekibi tahsis etmediğimiz için üzgünüz(!) Etiketleyip durmanıza rağmen kimsenin cevap vermemesi sizi şaşırtmış olabilir, ancak yönetimimiz spam yapan veya sabırsız davranan kişilere özel bir ayrıcalık tanımıyoruz tam tersine, bu tutumunuz değerlendirme sürecinde sizi bir adım geriye düşürür. Kayıt alınmayan bir ortamda kaydınızın alınmamasını “rezalet” olarak tanımlamanız da en az beklentileriniz kadar absürt. Kayıt süreci aktif olmadığında, ne yazık ki büyü yaparak kayıt açamıyoruz.