1894 - VAHŞİ BATI'DA YENİ BİR HİKAYE BAŞLIYOR
Hard Voice RP — Dönem Atmosferi, Kusursuz Ses Standartları ve Gerçekçi Ekonomi
Hard Voice RP — Dönem Atmosferi, Kusursuz Ses Standartları ve Gerçekçi Ekonomi
Selamlar herkese,
Sessiz sedasız yürüttüğüm hazırlıklarda artık sona doğru geliyorum. Amacım sayıya veya kalabalığa değil gerçekten kaliteli rol yapacak, mikrofon disiplinine sahip ve Vahşi Batı atmosferini hissettirecek kemik bir kitle yakalamak. Piyasadaki klişe, ciddiyetsiz işlerden sıkıldığım için 1894'ün sert ve gerçekçi ruhunu tam anlamıyla yaşatacak bu Hard Voice RP (+18) projesini tek başıma sıfırdan kuruyorum.
• Kasaba Ekonomisi ve Ticaret: Blackwater, Strawberry ve Valentine gibi kasabaların tamamen birbirine muhtaç olduğu, dengeli ve abartıdan uzak bir ticaret yapısı.
• Sıkısıkıya Bağlı Hard Voice RP: Powergaming, Metagaming ve FearRP gibi kuralların lafta kalmadığı, modern ağız veya OOC konuşmanın mikrofondan tamamen yasak olduğu, karakter hayatının gerçekten değerli olduğu bir ortam.
• Temiz Mikrofon & Ses Standartları: Dip ses, cızırtı ve arka plan gürültülerine tolerans tanınmayan, bas-konuş (Push-to-Talk) zorunluluğu olan profesyonel ses deneyimi.
• Samimi ve Doğrudan İletişim: Üstten bakan, ego kasacak bir yetkili kadrosu yok. Sunucuda doğrudan benimle muhatapsınız; derdinizi, önerinizi ve çözümünü birlikte konuşuruz.
• Sıfırdan Başlangıç: Ortam şu an tamamen bakir. İlk günden gelip hikayeni kurabilir, kasabanın ve dönemin gidişatına doğrudan yön verebilirsin.
Geçici heyecan arayanlardan veya troll peşinde koşanlardan ziyade; ses tonuyla, diksiyonuyla ve rol bilinciyle karakterine can vermekten keyif alan olgun insanlarla bir arada olmak istiyorum. Sunucumuzda +18 yaş sınırı, yazılı test ve canlı sesli mülakat sistemi uygulanmaktadır. Başvuru detayları, mülakat saatleri ve sohbet etmek için Discord'a beklerim.
Vahşi Batı'da kendi hikayeni sesinle yazmak istersen kapı açık, bekliyorum.
Son düzenleme: