1894 - VAHŞİ BATI'DA YENİ BİR HİKAYE BAŞLIYOR
Hard Text RP - Dönem Edebiyatı ve Gerçekçi Ekonomi
Hard Text RP - Dönem Edebiyatı ve Gerçekçi Ekonomi
Selamlar herkese,
Sessiz sedasız yürüttüğüm hazırlıklarda artık sona doğru geliyorum. Amacım sayıya veya kalabalığa değil, gerçekten kaliteli rol yapacak ve Vahşi Batı atmosferini hissettirecek kemik bir kitle yakalamak. Piyasadaki klişe işlerden sıkıldığım için 1890'ların ruhunu tam anlamıyla yansıtacak bu **Hard Text RP** projesini tek başıma sıfırdan kuruyorum.
- Kasaba Ekonomisi ve Ticaret: Blackwater, Strawberry ve Valentine gibi kasabaların tamamen birbirine muhtaç olduğu mantıklı bir ticaret yapısı.
- Sıkısıkıya Bağlı Hard RP: Powergaming, Metagaming ve FearRP gibi kuralların lafta kalmadığı, karakter hayatının gerçekten değerli olduğu bir ortam.
- Samimi ve Doğrudan İletişim: Üstten bakan, ego kasacak bir yetkili kadrosu yok. Sunucuda doğrudan benimle muhatapsınız, derdinizi çözümünü birlikte konuşuruz.
- Sıfırdan Başlangıç: Ortam şu an tamamen bakir. İlk günden gelip hikayeni kurabilir, kasabanın gidişatına yön verebilirsin.
Geçici heyecan arayanlardan ziyade, yazılı roleplay yapmaktan ve karakter hikayesi yazmaktan keyif alan insanlarla bir arada olmak istiyorum. Başvuru detayları ve sohbet etmek için Discord'a beklerim.