Yetkili Arıyorum Cold Vow Roleplay - Text RP [Maaşlı şekilde yetkili ekibi arıyorum]

TRGold

RT Kullanıcı
20 Eyl 2023
19
1
38
27
Cold Vow Roleplay - Text RP
Helper Ekibi Arkadaşları Arıyoruz!

Hakkımızda & Proje Süreci:
1894 yılının Vahşi Batı ve sanayileşme dönemi atmosferini odak noktasına alan, tamamen text-based (yazılı) ve nitelikli rol anlayışını benimseyen Cold Vow Roleplay projemizi duyurmaktan heyecan duyuyoruz.

Projemiz henüz gelişim aşamasının en başında (hazırlık sürecinde) olup aktif olarak yayınlanmamıştır. Sunucumuz açılmadan önce güçlü, kemik kadroda bulunacak destek ekibi kurmak adına ilk adımlarımızı atıyoruz.

Arayışımız - Helper Team:
Sadece Helper Team (Destek / Rehber Ekibi) pozisyonu için çalışma arkadaşları arıyoruz.
Aramıza katılacak kişilerden beklentilerimiz:
  • +23 yaş ve üzeri olmak (Mutlak Şarttır),
  • Text RP (Yazılı Roleplay) ve 1894 dönemsel rol kurallarına/ruhuna hakim olmak,
  • Gelişim sürecinde sabırlı, adil ve yapıcı fikirler sunabilmek,
  • Oyuncu ilişkilerinde saygılı, tarafsız ve çözüm odaklı yaklaşım sergilemek,
  • Ekip çalışmasına yatkın ve sorumluluk bilincine sahip olmak.

💰 ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME (ÜCRET POLİTİKASI) 💰
Aramıza katılacak yetkili arkadaşlarımız GÖNÜLLÜLÜK ESASLI DEĞİL, MAAŞLI (ÜCRETLİ) olarak görev yapacaktır.
Sorumluluk alan ve emek veren ekip arkadaşlarımızın emeğinin karşılığı düzenli olarak verilecektir.

Başvuru ve İletişim:
Siz de bu projenin en başında yer almak ve mutfağında bizimle birlikte çalışmak isterseniz bize ulaşabilirsiniz:

Discord Sunucu Linki:
Linkleri görebilmek için Giriş yap Kayıt ol

Cold Vow Roleplay Ailesi

Konuyu Başlatan Benzer Konular Forum Cevap Sayısı Tarih
ecot11x Yetkili Arıyorum Lucky West Roleplay projemiz için yetkili arıyoruz. Yetkili Alım ve başvuru ilanları 0

BU KONUYU GÖRÜNTÜLEYEN KULLANICILAR