Red Dead Redemption 2 Rol Yapma Ekibi | Kanun & Suç | Aktif & Olgun Topluluk
Merhaba dostlar!
RDR2 dünyasında sağlam bir ekip kurma hedefiyle yola çıktık. Amacımız hem kaliteli rol yapmak, hem de birlikte eğlenmek, hikâye üretmek ve bu evrende iz bırakmak. Kanunun tarafında da olsak, suçun gölgesinde de yürüsek, bizim için önemli olan rolün kalitesi, ekip ruhu ve saygı.
KİMİZ BİZ?
Biz, Red Dead Online veya RDR2 RP sunucularında olgun, roleplaye değer veren, gerçekçi karakterler yaratmaya çalışan ve her şeyden önce birlikte hareket etmeyi bilen bir topluluğuz.
Ekibimizde hem kanun görevlileri hem de suçlular bulunur. Bazen barışçıl bir arabulucuyuz, bazen çorak yollarda adaleti kendi yöntemimizle dağıtırız.
AMACIMIZ NE?
NE ARIYORUZ?
NE SUNUYORUZ?
NEDEN “KARTAL”?
Kartal; yüksekten bakan, fırsatını bekleyen ve hedefe kilitlenince geri adım atmayan bir hayvandır. Biz de bu ruhla hareket ediyoruz.
Hikâyemiz, bireysellikten çok toplulukla şekillenen bir yapıda ilerliyor. Her yeni gelen kişi, bu hikâyeye yeni bir parça ekliyor.
KATILMAK İSTER MİSİN?
Hazırsan, ekibin bir parçası olmak istiyorsan seni bekliyoruz. Kayıt olmak çok kolay, sadece kısa bir tanıtım yeterli.
Discord Sunucumuz:
Soru & Cevap
S: Hangi sunucularda oynuyorsunuz?
C: Aktif RDR2 RP sunucularında oynuyoruz, önerilere de açığız.
S: Suçlu muyuz, kanun mu?
C: İkisi de var. Her oyuncu yönünü kendi seçiyor. Bazıları çift taraflı da oynuyor.
S: Tecrübesizim, alır mısınız?
C: Eğer samimi, öğrenmeye açık ve saygılıysan elbette!
Hazırsan atla atına, hikâyemizi birlikte yazalım.
KARTALIN GÖLGESİNDE GÜNEŞ DOĞAR.
Merhaba dostlar!
RDR2 dünyasında sağlam bir ekip kurma hedefiyle yola çıktık. Amacımız hem kaliteli rol yapmak, hem de birlikte eğlenmek, hikâye üretmek ve bu evrende iz bırakmak. Kanunun tarafında da olsak, suçun gölgesinde de yürüsek, bizim için önemli olan rolün kalitesi, ekip ruhu ve saygı.

Biz, Red Dead Online veya RDR2 RP sunucularında olgun, roleplaye değer veren, gerçekçi karakterler yaratmaya çalışan ve her şeyden önce birlikte hareket etmeyi bilen bir topluluğuz.
Ekibimizde hem kanun görevlileri hem de suçlular bulunur. Bazen barışçıl bir arabulucuyuz, bazen çorak yollarda adaleti kendi yöntemimizle dağıtırız.

- Rol yaparken kaliteli zaman geçirmek
- Hikâye odaklı ilerlemek
- Birbirine bağlı, güvenilir bir ekip oluşturmak
- Suç ve kanun rolleri arasında denge kurmak
- Sunucularda dikkat çeken ama saygılı bir varlık olmak

- 18 yaş üstü, olgun ve drama sevmeyen oyuncular
- Rol yapma tecrübesi olan veya bu kültüre saygı duyan
- Aktif, sorumluluk alabilen kişiler
- “Ben geldim, kayıt oldum, pasif takılayım” demeyenler

- Düzgün yapılandırılmış bir Discord sunucusu
- Açık kayıt sistemi ve rol bölümleri (Kanun – Suç – Nötr)
- Aktif yönetim ve rehberlik
- Ortak sunucularda birlikte hareket
- Hazır sistemler, kurallar ve destek kanalları
- Gelişmeye açık, fikir alışverişine önem veren bir ortam

Kartal; yüksekten bakan, fırsatını bekleyen ve hedefe kilitlenince geri adım atmayan bir hayvandır. Biz de bu ruhla hareket ediyoruz.
Hikâyemiz, bireysellikten çok toplulukla şekillenen bir yapıda ilerliyor. Her yeni gelen kişi, bu hikâyeye yeni bir parça ekliyor.

Hazırsan, ekibin bir parçası olmak istiyorsan seni bekliyoruz. Kayıt olmak çok kolay, sadece kısa bir tanıtım yeterli.

S: Hangi sunucularda oynuyorsunuz?
C: Aktif RDR2 RP sunucularında oynuyoruz, önerilere de açığız.
S: Suçlu muyuz, kanun mu?
C: İkisi de var. Her oyuncu yönünü kendi seçiyor. Bazıları çift taraflı da oynuyor.
S: Tecrübesizim, alır mısınız?
C: Eğer samimi, öğrenmeye açık ve saygılıysan elbette!
Hazırsan atla atına, hikâyemizi birlikte yazalım.
KARTALIN GÖLGESİNDE GÜNEŞ DOĞAR.