Herkese merhaba Arkadaşlar şuan çok fazla fazla sunucu açiliyor hepsinun ismini vericem acik ve acilicak olanlar
Heloz roleplay
Wild rose roleplay
Wind RP
Dust & glory roleplay
Midnightnt roleplay
Outwest roleplay
Grizzliy county roleplay
Felix roleplay
Lasso roleplay
Şu anda bazilari acik ve yakinda acilicak olan sunucular Arkadaşlar 10 tane sunucu redm tr icin su yonden sıkıntılı tr communtysi ayri drama zaten toplasan tr de 250-300 civari adam var yarisi saldi redmi bu seferde tum sunucular 20-30-40 arasi cekecek ve hiçbir sunucu 100 cekmeyecek oyle bi ariza olacak ama umudum şu yönde Çekmeyen sunucular erken pes edip kapaticaktir belki ozaman bi kalabalik sunucu ortaya çikabilir sizinde görüşlerinizi bekliyorum
Heloz roleplay
Wild rose roleplay
Wind RP
Dust & glory roleplay
Midnightnt roleplay
Outwest roleplay
Grizzliy county roleplay
Felix roleplay
Lasso roleplay
Şu anda bazilari acik ve yakinda acilicak olan sunucular Arkadaşlar 10 tane sunucu redm tr icin su yonden sıkıntılı tr communtysi ayri drama zaten toplasan tr de 250-300 civari adam var yarisi saldi redmi bu seferde tum sunucular 20-30-40 arasi cekecek ve hiçbir sunucu 100 cekmeyecek oyle bi ariza olacak ama umudum şu yönde Çekmeyen sunucular erken pes edip kapaticaktir belki ozaman bi kalabalik sunucu ortaya çikabilir sizinde görüşlerinizi bekliyorum
Moderatör tarafında düzenlendi: