Cevaplandı Hangi Core tercih edilmeli?

siansopontos

RT Kullanıcı
8 Eki 2024
3
1
3
34
Merhaba arkadaşlar,

Vorp, RSG, QBcore gibi bazı altyapıların birbiri içerisindeki farklarını, avantajlarını, amaçlarını ve bunlar hakkında bilgi paylaşılması amacıyla bu konuyu oluşturdum. Açıkçası ben de tüm bunların arasında ne gibi farklar var, aralarından hangisinin genel olarak diğer scriptlerle uyumluluğu daha iyi, hangisi daha stabil ve tercih edilesi gibi bazı sorulara cevap bulamadığım için sizlerle tartışmak istedim. Teşekkürler.

Forge

RT Kullanıcı
1 Ağu 2022
40
12
43
25
Merhaba arkadaşlar,

Vorp, RSG, QBcore gibi bazı altyapıların birbiri içerisindeki farklarını, avantajlarını, amaçlarını ve bunlar hakkında bilgi paylaşılması amacıyla bu konuyu oluşturdum. Açıkçası ben de tüm bunların arasında ne gibi farklar var, aralarından hangisinin genel olarak diğer scriptlerle uyumluluğu daha iyi, hangisi daha stabil ve tercih edilesi gibi bazı sorulara cevap bulamadığım için sizlerle tartışmak istedim. Teşekkürler.
Merhaba

Core olarak şöyle bahsedeyim, Vorp gerçekten çok stabil bir core. Rsg için stabil diyemem +150 kullanıcı ile rsg core olan bir sunucu açtım ve bir hayli sıkıntı çektim. Kullancaksan vorp tercih etmeni öneririm ama vorp'da çok para harcaman gerekir script seçenekleri gerçekten kısıtlı. Diğer core'larda öyle bir sıkıntı yok rsg açacaksan yardım edebilirim.

• Like
Tepkiler: SAMU

BU KONUYU GÖRÜNTÜLEYEN KULLANICILAR